• Tel.: 061/253-5622 | Cím: 1173 Bp., Kaszáló u. 47 | Email: jatszohaz@jatszohaz.hu
 • Húsvéti Nyuszi buli a Kalandpark Játszóházban

  Gyermeked alig bírja már kivárni a húsvéti nyuszit? Szeretnétek részt venni egy igazi húsvéti buliban, de a vasárnapi napot a rokonoknál töltitek? Akkor van egy jó hírünk: a Kalandparkba már március 26-án, szombaton megérkezik a húsvéti nyuszi! Gyertek, és ünnepeljetek velünk!

  nyuszkesz.jpg

  A legfontosabb információk röviden, elfoglalt szülőknek:

  Húsvéti Nyuszi Buli a Kalandpark Játszóházban
  2016. március 26. Szombat

  Programok:
  10:00-18:00:
  Kézműves programok: készíts húsvéti díszeket!
  Nyuszi-, csibe-, kacsasimogató
  Húsvéti tojásvadászat minden órában
  Pózolj nyuszival! – profi fotósunk gyönyörű tavaszi háttér előtt készít egy csodaszép fotót gyermekedről – igény szerint nyuszival vagy nélküle
  Arcfestés
  Okostojás – családi kvíz

  Belépőjegy: gyerekeknek 2 100 Ft, felnőtteknek ingyenes
  A belépőjegy tartalmazza a programokon való részvételt, + 1 db kinyomtatott fotót

  …és akkor most jöjjenek a kulisszatitkok:)

  „Lesz-e idén húsvéti buli a Kalandparkban?” – kérdezték sokan az elmúlt hetekben. A lelkesebbek pedig eleve úgy kérdezték: „Ugye lesz húsvéti buli?” Most már őszintén bevallhatjuk, hogy eredetileg nem akartunk bulit szervezni, de ki tudott volna ilyen egyértelmű célzásoknak ellenállni?
  Szóval úgy döntöttünk: naná, hogy lesz!

  Viszont gyors felmérésünkből az is hamar kiderült, hogy a legtöbb családban a húsvétvasárnapot igen komolyan veszik, sokan utaznak el nagymamákhoz, unokatestvérekhez, rokonokhoz, így a vasárnapi nap nem lenne nekik jó.
  Ezért döntöttünk úgy, hogy előrehozzuk az ünnepet, és nálunk már szombaton megérkezik a húsvéti nyuszi!
  Így a szülők is nyugodtabban tudnak otthon készülődni, ha szeretnének, és a gyerekek is örülhetnek, mert kevesebbet kell aludni a kis tapsifüles érkezéséig.

  Mert természetesen a tapsifüles megérkezik a játszóházba, teljes életnagyságban, sőt, hozza magával a többi húsvéti állatkát is: találkozhattok nálunk csibékkel és kacsákkal is szombaton, és természetesen minden állatot meg is lehet simogatni.

  nyuszi_csibe500.jpg Jártatok már igazi kacsasimogatóban? Ugye, hogy még nem;)?
  Akkor most itt a lehetőség:)

  Aki szeretne, fényképezkedhet is a nyuszival (vagy akár nélküle): profi fotósunk gyönyörű tavaszi háttér előtt örökíti meg a gyerekeket, és az elkészült, kinyomtatott képet hazavihetitek emlékbe.

  A nyuszik természetesen ajándékokat is hoznak magukkal, de amilyen kis szeleburdiak, össze-vissza hagyták el őket; ezért minden órában tojásvadászatot tartunk!

  Mókák kicsiknek és nagyoknak

  Természetesen az állatsimogató csak egy a nap izgalmai közül: egész nap kézműves programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat, ahol húsvéti díszeket fogunk készíteni. Az elkészült alkotásokat mindenki hazaviheti, hogy otthon se hiányozzon a húsvéti hangulat.

   A móka egészen este hatig tart: lesz még arcfestés és Okostojás családi kvíz is, ahol kiderül, hogy a felnőttek, vagy a gyerekek okosabbak, ha húsvéti témáról van szó:)

  A belépő a gyerekeknek 2 100 forint, felnőtteknek ingyenes!

  Gyertek, vár a Kalandpark Húsvéti nyusziünnepe!

  Írd meg a véleményed

 • Elérhetőség

  Kalandpark Játszóház

  1173 Budapest, Kaszáló u. 47.

  Nyitva tartás:
  minden nap 10:00-20:00 óráig

  Telefon: 06-1/253-5622
  jatszohaz@jatszohaz.hu
 • 2017. Minden jog fenntartva!

 • Térkép

 • Gyors üzenet

 • Kövess minket itt is!