Különleges állatok nyomában a Föld körül

2017.04.23.0

Idén is lesz nyári tábor a Kalandpark Játszóházban!

A Kalandpark Játszóház nyári tábora minden évben nagy siker, és bár még csak április van, de már sokan kérdezték: ugye idén is lesz? A válasz természetesen igen, ki nem hagynánk a nyár legjobb programját:) Ha hiszitek, ha nem, mi pont ugyanúgy várjuk a nyári tábort minden évben, mint maguk a gyerekek: már a hideg téli estéken elkezdjük tervezgetni, hogy mi mindent fogunk játszani, és mennyi fantasztikus dolgot fogunk tanítani és tanulni, milyen finomakat enni… és áprilisra már össze is áll a tervünk! Olvass tovább, és eláruljuk, mire számíthatsz a 2017-es Nagy Kalandtáborban!

A cikk tartalma röviden, elfoglalt szülőknek:

Idén is lesz Nyári Kalandtábor!
Az idei témánk:
 Különleges állatok nyomában a Föld körül
Napi 4x étkezés
Napi ½ óra sószoba
Reggel 7-től délután 5-ig tart a tábor „hivatalos” része, de a gyerkőcök este 8-ig maradhatnak a játszóházban
Táborozhattok nálunk egy napotegy hetet vagy akár több hetet is!
Programok: rengeteg játék, kézműves programok, és különleges kalandok a Föld legérdekesebb állataival

A tábor díjat fizetheted Szép Kártyával, bankkártyával és Erzsébet utalvánnyal is.

17495735_1707206989294282_1065619905_n.png

A Kalandtábor története

A Kalandtábor eleinte azért indult, hogy azoknak a szülőknek segítsünk, akik a nyári szünet alatt is dolgoznak, és nem tudják megoldani a gyerekek felügyeletét. Sok táborban azonban csak „legeltetik” a gyerekeket, igazából csak felügyeletet ígérnek. A Kalandtábornak viszont már a kezdetektől az volt a célja, hogy a gyerekek valami pluszt is kapjanak: hogy értéket adjunk át nekik.

A Nyári Kalandtábornak két különlegessége van: az egyik, hogy sok napközis táborral ellentétben nincs minimum időszak, amit be kell fizetned: nem csak egy hétre, vagy egy hónapra írathatod be a gyerkőcöt, hanem akár egy napra, vagy az egész nyárra is.

A másik specialitásunk pedig az, hogy nálunk minden évben egyetlen téma köré szerveződik a Kalandtábor: ebben a szellemben játszunk, tanulunk, eszünk, szórakozunk.

2015-ben például 80 nap alatt utaztuk be a Földet: megismerkedtünk a kontinensek kultúrájával, állatvilágával, történetével.

Idén különleges állatok nyomába eredünk és ellátogatunk a Föld legrejtettebb zugaiba is.
Közös expedíciókra indulunk, együtt fedezünk föl különlegesebbnél, különlegesebb fajokat. Hallottatok már például Csillagorrú vakondról, aki Kanada dél-keleti partjainál őshonos? Vagy a tengeri sárkányról, aki nagymestere az álcázásnak? Ilyen és ehhez hasonló érdekességeket fogunk játszva megismerni és megtanulni.

hellok.jpg

Az elménk mellett a testünkre is odafigyelünk, és az egészséges életmód is fontos szerepet kap a táborban: minden gyerkőcnek biztosítjuk a napi 4x-i étkezést (reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna), minden nap fél órát pihenünk az egészséges sószobában, és természetesen nagyon sokat mozgunk!
Elkerített kerthelyiségünk is a táborosok rendelkezésére áll, ahol kedvükre kézműveskedhetnek, vagy vizes játékot játszhatnak.
Különös gondot fordítunk arra, hogy az ételallergiával együtt élő gyerekeknek is jól lakottan távozzanak.

A tábor reggel 7-kor nyitja kapuit és egészen délután 5-ig tartanak a programok, de ne aggódj, ha nem érsz ide 5-re: egészen este 8-ig nyitva tart a Kalandpark Játszóház.🙂

Árak

Napijegy: 4500 Ft/fő   Hetijegy: 22.000 Ft
Testvérkedvezmény: Hozd el testvéred és 10% kedvezményt biztosítunk Neki!
A tábort fizetheted SZÉP kártyával és Erzsébet utalvánnyal is! 🙂

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY!
Előlegezd le minimum egy heti nyári táborod május 20-ig és megajándékozunk egy 200 perces bérlettel 4200 Ft értékben.
Az előleg összege 5000 Ft.

Ha egészséges, biztonságos, tartalmas elfoglaltságot keresel gyermekednek a nyárra, akkor a Kalandpark Játszóház tábora lesz a nektek való szórakozás!

Mielőtt lemaradnál érdemes elküldeni a jelentkezési lapot.
Ha mindent jól csináltál és a mi rendszerünkkel sincs semmi gond, akkor perceken belül kapsz egy visszaigazoló emailt. Ha ez nem érkezik meg, kérlek írj nekünk a nyaritabor@jatszohaz.hu címre.
Kaland Tábor 2017- Jelentkezési lap

Kedves Leendő Táborosunk!

Nagyon örülünk, hogy idén a Kaland Táborban szeretnél vakációzni.

Kérünk Téged, hogy ahhoz,hogy biztosítva legyen a helyed a táborban, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot!

Szeretettel várunk! 🙂

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Szólj hozzá

E-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezőket * jelöli.

Kövess Facebook-on!

Itt találsz minket!

Kövess Instán!

© 2023. Máguspark Kft. – Minden jog fenntartva!

https://www.jatszohaz.hu/wp-content/uploads/2021/04/171031052_921381231734829_6453007604423579819_n.jpg
Call Now Button