Mesehősök és Szuperhősök vakációja a Kalandpark Játszóházban

2016.04.04.0

Idén is lesz nyári tábor a Kalandpark Játszóházban!

A Kalandpark Játszóház nyári tábora minden évben nagy siker, és bár még csak április van, de már sokan kérdezték: ugye idén is lesz? A válasz természetesen igen, ki nem hagynánk a nyár legjobb programját:) Ha hiszitek, ha nem, mi pont ugyanúgy várjuk a nyári tábort minden évben, mint maguk a gyerekek: már a hideg téli estéken elkezdjük tervezgetni, hogy mi mindent fogunk játszani, és mennyi fantasztikus dolgot fogunk tanítani és tanulni, milyen finomakat enni… és áprilisra már össze is áll a tervünk! Olvass tovább, és eláruljuk, mire számíthatsz a 2016-os Nagy Kalandtáborban!

 

A cikk tartalma röviden, elfoglalt szülőknek:

Idén is lesz Nyári Kalandtábor!
Az idei témánk:
Mesehősök és Szuperhősök vakációja a Játszóházban
Napi 4x étkezés
Napi ½ óra sószoba
Reggel 7-től délután 5-ig tart a tábor „hivatalos” része, de a gyerkőcök este 8-ig maradhatnak a játszóházban
Táborozhattok nálunk egy napot, egy hetet vagy akár több hetet is!
Programok: rengeteg játék, kézműves programok, és persze mesék Mátyás királytól kezdve, Csingilingen át egészen a Vasemberig.
A tábor díjat fizetheted Szép Kártyával, bankkártyával és Erzsébet utalvánnyal is.

tabor1kesz.jpg

A Kalandtábor története

A Kalandtábor eleinte azért indult, hogy azoknak a szülőknek segítsünk, akik a nyári szünet alatt is dolgoznak, és nem tudják megoldani a gyerekek felügyeletét. Sok táborban azonban csak „legeltetik” a gyerekeket, igazából csak felügyeletet ígérnek. A Kalandtábornak viszont már a kezdetektől az volt a célja, hogy a gyerekek valami pluszt is kapjanak: hogy értéket adjunk át nekik.   

A Nyári Kalandtábornak két különlegessége van: az egyik, hogy sok napközis táborral ellentétben nincs minimum időszak, amit be kell fizetned: nem csak egy hétre, vagy egy hónapra írathatod be a gyerkőcöt, hanem akár egy napra, vagy az egész nyárra is.

A másik specialitásunk pedig az, hogy nálunk minden évben egyetlen téma köré szerveződik a Kalandtábor: ebben a szellemben játszunk, tanulunk, eszünk, szórakozunk.
2015-ben például 80 nap alatt utaztuk be a Földet: megismerkedtünk a kontinensek kultúrájával, állatvilágával, történetével.

Idén pedig a mesehősökkel és szuperhősökkel tartunk, akik a Kalandparkban vakációznak!

Az idei táborhoz olyan meséket és történeteket válogattunk össze, amik mind egy-egy fontos tanulságot tanítanak a gyerekeknek: foglalkozunk majd a Barátsággal, a Becsülettel, a Hűséggel a Bátorsággal, a Bizalommal, mert hisszük, hogy ezeket igenis meg kell tanítani a gyerekeknek. Ezen értékek átadására pedig mi is lehetne jobb keret, mint a mesék világa? A meséknek ősidők óta közösségformáló hatása van, ami a mi táborunkban is elengedhetetlen, hiszen hétről-hétre új gyerekek találkoznak, új közösségek formálódnak. A mese hallgatása, átélése, értelmezése által fejlődik gyermekeink érzelmi intelligenciája, ami segíti őket többek között a baráti kapcsolataik kialakításában és kommunikációjukban.

Az elménk mellett a testünkre is odafigyelünk, és az egészséges életmód is fontos szerepet kap a táborban: minden gyerkőcnek biztosítjuk a napi 4x-i étkezést (reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna), minden nap fél órát pihenünk az egészséges sószobában, és természetesen nagyon sokat mozgunk!
Elkerített kerthelyiségünk is a táborosok rendelkezésére áll, ahol kedvükre kézműveskedhetnek, vagy vizes játékot játszhatnak.
Különös gondot fordítunk arra, hogy az ételallergiával együtt élő gyerekeknek is jól lakottan távozzanak.

A tábor reggel 7-kor nyitja kapuit és egészen délután 5-ig tartanak a programok, de ne aggódj, ha nem érsz ide 5-re: egészen este 8-ig nyitva tart a Kalandpark Játszóház.🙂

Árak

Napijegy: 4400 Ft/fő   Hetijegy: 22.000 Ft
Testvérkedvezmény: Hozd el testvéred és 10% kedvezményt biztosítunk Neki!
A tábort fizetheted SZÉP kártyával és Erzsébet utalvánnyal is! 🙂

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY!
Előlegezd le minimum egy heti nyári táborod május 15-ig és megajándékozunk egy 200 perces bérlettel 3800 Ft értékben.
Az előleg összege 5000 Ft.

Ha egészséges, biztonságos, tartalmas elfoglaltságot keresel gyermekednek a nyárra, akkor a Kalandpark Mesehősök és Szuperhősök lesz a nektek való szórakozás!







Kaland Tábor 2016 – Jelentkezési lap

Kedves Leendő Táborosunk!

Nagyon örülünk, hogy idén a Kaland Táborban szeretnél vakációzni.

Kérünk Téged, hogy ahhoz,hogy biztosítva legyen a helyed a táborban, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot!

Szeretettel várunk! 🙂

 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Ez a jelentkezés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Szólj hozzá

E-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezőket * jelöli.

Kövess Facebook-on!

Itt találsz minket!

Kövess Instán!

© 2023. Máguspark Kft. – Minden jog fenntartva!

https://www.jatszohaz.hu/wp-content/uploads/2021/04/171031052_921381231734829_6453007604423579819_n.jpg
Call Now Button