Karácsonyi és szilveszteri mulatság a Kalandpark Játszóházban!

2015.12.04.0

Csupa izgatottság, csupa ünnep ez a December, alig fejeztük be a Mikulás buli szervezését, máris nekiálltunk, hogy újabb két különleges mulatsággal kedveskedjünk Nektek.

Hozd el hozzánk a gyerkőcöt az ünnepek alatt, mert igazi karácsonyi és szilveszteri bulival várjuk decemberben!
A cikk tartalmából röviden, sietős anyukáknak:

Karácsonyi koncert:

  • December 20-án 10:30-tól különleges karácsonyi koncertre várjuk a kisebbeket és nagyobbakat a Kalandpark Játszóházban
  • A talpalávalót a Handabanda zenekar szolgáltatja

Szilveszteri buli:

  • December 31-én Szilveszteri Nagy Minyonbulit tartunk a gyerekeknek a Kalandpark Játszóházban
  • Minyonos vetélkedőkkel, lufiesővel és más meglepetésekkel készülünk
  • A gyerekeknek ne áruld el, de itt fogjuk leleplezni új, minyonos óriásfiguránkat is:)
  • Pontban déli 12-kor koccintunk az új évre – természetesen gyerekpezsgővel

Bulizzanak a kicsik is!

„Találkozz a Télapóval” programunkat 2009-ben hirdettük meg először és idén már hat, telt házas alkalommal látogat meg minket a fehérszakállú. A legtöbben már hetekkel előtte kezdik kérdezgetni, hogy mikortól lehet jegyet venni, nehogy lemaradjanak, sőt, volt olyan rajongó, aki már nyáron be akarta biztosítani a helyét a programra!

Ezért úgy döntöttünk, hogy a Télapó után a Karácsonyt is megünnepeljük a gyerekekkel: idén új hagyományokat teremtünk! 🙂
karacsony_szilveszter.jpg

A karácsonyi bulit december 20-án tartjuk, és a rendezvényre meghívtuk a Handabanda zenekart, akik igazán értenek a gyerekek nyelvén: interaktív előadásaikból nem hiányozhatnak az ismert meseszereplők, és persze a fontos tanulságok sem. Szeretjük a Handabandát, mert szórakoztató, játszva tanít, és koncertjeiken mindenki jól érzi magát!
Bízunk benne, hogy egy meghitt közös karácsonyi hangolódással még szebbé tudjuk tenni ezt az ünnepet. Apropó! Hangolódás… természetesen hogy minden érzékszervünk ráhangolódjon az ünnepre, puha mézeskaláccsal és egy bögre meleg teával várjuk a koncertre érkezőket.

A koncertet, a mikulás bulihoz hasonlóan a különteremben tartjuk meg, ezért erre a rendezvényünkre is KORLÁTOZOTT SZÁMBAN tudtok csak jegyet váltani.

A karácsonyi bulira a gyerekjegy 2 790 Ft, ami tartalmazza a koncertbelépőt, a napijegyet a Kalandpark Játszóházba, egy bögre teát, és egy illatos mézeskalácsot. Felnőtteknek a belépés ingyenes!

Szilveszteri dínom-dánom

Nem csak a felnőtteknek jár a szilveszteri mulatság, a pezsgő és a koccintás pontban tizenkettőkor: a legkisebbek is megérdemlik az újévi bulit!

December 31-én már délelőttől várjuk a kicsiket a Játszóházban különleges, Nagy Szilveszteri Minyonbulinkra! A kis sárga figurák ellepik az egész játszóházat, és nem csak a dekorálásba, hanem a programokba is beleszólnak: lesznek minyonos vetélkedők, minyonos játékok, minyonos lufieső és a buli fénypontja az lesz (ezt el ne áruld a gyerkőcnek!) amikor felavatjuk új, minyonos óriásfiguránkat!

Mi az az óriásfigura?
A Kalandpark Játszóházban a nálunk tartott születésnapok alkalmával egy óriásfigura köszönti fel az ünnepeltet, és ő adja át a tortát. Több ilyen figura is lakik nálunk, például Micimackó és Hello Kitty is gyakori vendég a zsúrokon. Szilvesztertől pedig már egy minyonunk is lesz:)

Pontban tizenkettőkor pedig – ahogy azt illik – pezsgőt bontunk az új év tiszteletére.
Déli tizenkettőkor.
Gyerekpezsgőt.

A szilveszteri bulinkra a belépő 2 790 Ft, ami tartalmazza a szilveszteri bulira szóló jegyet és 10-15 óra között a korlátlan Kalandpark Játszóházazást.

Extra kedvezmény: vegyél kombinált jegyet a két programra és 2 790 + 2 790 = 5 580 forint helyett csak 5 000 forintot kell fizetned!

Várunk titeket szeretettel a Kalandpark Játszóház karácsonyi és szilveszteri bulijára december 20-án és 31-én!

Hogyan veheted meg a jegyet a bulira?

A HELYSZÍNEN
Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás.
A játszóházban minden nap 10:00-20:00 megveheted a jegyet személyesen.

Kalandpark Játszóház
1173 Budapest, Kaszáló u. 47. Útvonal
06-1/253-5622 
jatszohaz@jatszohaz.hu

Szólj hozzá

E-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezőket * jelöli.

Kövess Facebook-on!

Itt találsz minket!

Kövess Instán!

© 2023. Máguspark Kft. – Minden jog fenntartva!

https://www.jatszohaz.hu/wp-content/uploads/2021/04/171031052_921381231734829_6453007604423579819_n.jpg
Call Now Button