Ezt fújhatod! Pályázat graffitiseknek

2016.01.08.0

Graffitisek figyelem! Szeretsz a színekkel játszani? Meg akarod mutatni a tehetségedet a világnak? Már régóta szeretnél valami nagyot alkotni, de még nem találtad meg a megfelelő felületet? Színezd újra a Kalandpark Játszóház teljes homlokzatát!

Tavasszal megújul játszóházunk, és szeretnénk, ha ez már messziről is látszana:) Ezért olyan graffitiseket keresünk, akinek már csak egy hatalmas falfelület hiányzik a boldogságához.
Lehetsz magányos grafos, vagy jöhettek csapatban, használhatsz sablont, stencilt, vagy csak egy egyszerű festékszórót: nálunk megmutathatod, mit tudsz!

Olyat graffitiseket keresünk, akik értik a gyerekek nyelvét, de nem ragadtak le Micimackónál: nem dedós falfirkát, hanem modern, trendi graffitit szeretnénk, ami elsősorban a gyerekeknek tetszik, de azért a szülőket sem riasztja el.

A fal 4 méter magasban van, az állványt és a festéket mi adjuk – sőt, ha te nyered a versenyt, akkor egy 2 fős wellness hétvégét is kapsz tőlünk egy négycsillagos szállodában, ahol kipihenheted a munka fáradalmait!

Hogyan jelentkezhetsz a graffitis pályázatra?

A pályázat leadási határideje 2016. január 31: eddig a napig kell kitalálnod, és elküldened a rajzodat a jatszohaz@jatszohaz.hu címre. Kérjük, hogy a rajz mellé csatolj egy rövid leírást (hogyan született a rajz, miért ezt szeretnéd felfesteni), pár referenciát (milyen a stílusod és hol találkozhattunk a munkáiddal esetleg), valamint egy kalkulációt, hogy mennyi és milyen festékre lesz szükséged a rajz elkészítéséhez, milyen költségekkel számoljunk. A festéket természetesen mi álljuk! 

A beküldött pályamunkákból szigorú szakmai zsűri, azaz a Kalandpark vezetői, dolgozói és a gyerekek fogják kiválasztani azt, amelyik szerintük legjobban illik a Kalandpark Játszóházhoz.

Tehát a részletek még egyszer:

  • A festendő felület: kb. 18m hosszú, 2,5 m magas
  • A felület 5 m magasságban van
  • A kívánt minta: trendi, gyerekeknek szóló, de nem dedós (és a szülőket sem akasztja ki)
  • Jelentkezni lehet: képpel+leírással+referenciával+várható anyagköltséggel a jatszohaz@jatszohaz.hu email címen
  • Jelentkezési határidő: 2016. január 31.
  • A festés időpontja: 2016. március
  • Az állványt és a festékeket a Kalandpark Játszóház adja
  • Nyeremény: Wellness hétvége 2 fő részére egy 4*-os szállodában + a hírnév, és ami ezzel jár! :

Festékszóróra fel!

Szólj hozzá

E-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezőket * jelöli.

Kövess Facebook-on!

Itt találsz minket!

Kövess Instán!

© 2023. Máguspark Kft. – Minden jog fenntartva!

https://www.jatszohaz.hu/wp-content/uploads/2021/04/171031052_921381231734829_6453007604423579819_n.jpg
Call Now Button